fbpx

Inloggen

Geen account? Registreer je nu!

Wachtwoord vergeten

Registreren

Voor werkgevers

Waarom kiezen voor Future uitzendbureau?

 

 • Maximale flexibiliteit
 • Geen werkgeversrisico
 • Geen administratie
 • ABU-lidmaatschap en registratie bij de Stichting Normering Arbeid (SNA)
 • Mogelijkheid tot 5,5 jaar flexibele arbeidsovereenkomsten, inclusief 4 jaar of 6 uitzendcontracten voor bepaalde tijd.
 • Zeer snelle en 100% ‘paperless’ afhandeling van plaatsingen en contracten, inclusief ondertekening.
 • Online uren declareren en accorderen. Downloaden van loonstroken, jaaropgaven en facturen

Samen het perfecte plaatje creëren dat is onze missie! Met onze diensten, kennis en passie voor het vak willen wij uw succes stimuleren. Door middel van korte lijnen en een persoonlijke benadering helpen wij u aan het talent dat u zoekt. Bent u op zoek naar de juiste balans tussen vast en flex in uw personeelsbestand? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

Bij Future Uitzendbureau kunt u makkelijk en eenvoudig uitzendkrachten inhuren. Bent u op zoek naar extra personeel, maar heeft u geen zin in de vele extra kosten en alle personeelszaken die daarbij komen kijken? Geen probleem! Future Uitzendbureau biedt u het totaalplaatje!

Door ons uitzendbureau in Enschede in te schakelen bespaart u vele kosten. U betaalt namelijk alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie, want wij verzorgen de gehele administratie wat betreft de flexwerker. Tot slot zijn we ook nog eens ontzettend flexibel! U bepaalt wanneer u iemand nodig heeft. Hierdoor heeft u nooit te veel of te weinig personeel. No cure, no pay!

Interesse? Neem contact op!

  Werving en selectie

  Heeft u geen tijd of capaciteit om de geschikte kandidaat te vinden? Wij helpen u graag. Maak gebruik van onze kennis en diensten, om het beste personeel te vinden. We hebben een groot netwerk en werven lokaal, zowel offline als online. Elke kandidaat hebben we persoonlijk gesproken tijdens de intake. Bij de selectie houden we rekening met uw wensen en de bedrijfscultuur.

  Ontwikkelen en opleiden

  Samen het perfecte plaatje creëren. De match maken waarbij werk voldoening geeft. De wereld verandert snel en we moeten hierin meegroeien. Van personeel wordt steeds meer verwacht. Scholing draagt bij aan de ontwikkeling en groei van personeel.

  Voor u als werkgever draagt scholing bij aan een kwaliteitsverbetering binnen uw bedrijf. Dit leidt tot minder verloop van personeel en bevordering van de productiviteit.

  Wij zijn bereid om te investeren in omscholing en bijscholing. Samen met u zorgen wij voor het personeel van vandaag en voor in de toekomst.

  Met spoed medewerkers nodig?

  Heeft u een tekort aan personeel en heeft u met spoed medewerkers nodig? Geen probleem! Future Uitzendbureau helpt u graag. Door ons grote netwerk en wervingskwaliteiten zijn wij in staat om in korte tijd personeel te verkrijgen voor uw onderneming.

   

  Contact

  De aanpak van Future Uitzendbureau is gemaakt om effectief en efficiënt te werk te gaan. Bent u zelf op zoek naar nieuwe krachten voor uw team of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact op met ons op middels het contactformulier of bel naar (053) 234-0230.

  Interesse? Neem contact op!